logo songteksten.net

Sterren feliciteren Tony Bennett met 94e verjaardag

De muziekwereld stuurde maandag massaal felicitaties aan Tony Bennett. De zanger mocht 94 kaarsjes uitblazen.

Elton John twitterde: "Bedankt dat je me zoveel plezier hebt gegeven in mijn leven. Ik stuur je heel veel liefde." Net als veel andere muzikanten gebruikten hij als hashtag een bekend nummer van Tony Bennett, The Best Is Yet To Come. Alhoewel veel mensen dat liedje met Frank Sinatra associƫren, werd het voor Bennett geschreven.

In een videoboodschap bedankte Stevie Wonder zijn vakgenoot voor zijn steun aan de Afro-Amerikaanse muziekgemeenschap, waarna hij een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd deuntje zong. Ook Sting bracht een muzikale ode, en liet Bennett weten: "Je bent echt een inspiratie en je geeft ons allemaal het gevoel dat we de wereld iets beter kunnen maken."

Lady Gaga, die in 2014 het album Cheek To Cheek uitbracht samen met Bennett, twitterde: "Je bent prachtig van binnen en van buiten en de hele wereld houdt van je. Ik vier je verjaardag vandaag vanuit huis, maar ik wou dat we 'cheek to cheek' stonden." Elvis Costello deelde een foto waarop hij met Bennett op een bankje zit, en schreef daarbij: "Je hebt van deze wereld een betere plek gemaakt en er komt een dag waarop we weer zo bij elkaar zitten. Je bent de beste en The Best Is Yet To Come."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren