logo songteksten.net

Ferry Doedens neemt met verdriet afscheid van GTST

Ferry Doedens vindt het jammer dat hij na elf jaar definitief afscheid neemt van Goede tijden, slechte tijden. De acteur heeft er verdriet van, schrijft hij in een reactie op Instagram.

"Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van", aldus de 30-jarige Ferry. "De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen."

Ferry negeerde enkele keren de coronamaatregelen die producent EndemolShine had opgesteld. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij "iedereen knuffelde".

"Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest", zegt Ferry daarover. "Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren