Ashton Kutcher steunt Ellen DeGeneres

Door ANP, woensdag 5 augustus 2020 14:35, bron: ANP

In de soap rondom Ellen DeGeneres en het vermeende "onvriendelijke werkklimaat" bij haar talkshow lijken er twee kampen te zijn. De ene kant vindt haar gemeen en nep, de andere kant steunt de talkshowhost en herkent zich totaal niet in de aantijgingen. Tot die laatste groep behoort Ashton Kutcher, zo bekent hij op Twitter.

De acteur zegt niet met het team van The Ellen Show te hebben gesproken en zegt daarom alleen vanuit zijn eigen ervaring te vertellen wat hij van Ellen en haar werkwijze vindt. "Zij en haar team hebben mij en mijn team met respect en vriendelijkheid behandeld. Ze liep nooit te kijk met haar beroemdheid wat ik altijd als een verfrissende eerlijkheid zag", meent Ashton. "Als er iets niet klopte, pakte zij het aan en zorgde ervoor dat het goed kwam."

In de reacties op zijn bericht werd de acteur erop gewezen dat het nogal duidelijk was dat hij goed behandeld werd, omdat hij een beroemdheid is en Ellen daar volgens oud-medewerkers van de show altijd wel leuk mee omging. "Maar dit gaat ook over mijn team en mensen waarvan zij niet wist dat ik ermee samenwerkte", pareert Ashton.

De talkshowhost ligt momenteel onder vuur vanwege een vermeend "onvriendelijk werkklimaat" achter de schermen bij haar middagshow.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren