logo songteksten.net

Robbie Williams heeft relatie aan Cameron Diaz te danken

Cameron Diaz heeft volgens Robbie Williams zijn relatie met zijn vrouw Ayda gered. Dat liet de Britse zanger weten in zijn podcast (Staying) At Home With The Williamses. Volgens Robbie zou Cameron hem ervan hebben overtuigd dat Ayda de juiste vrouw voor hem was en dat hij haar ten huwelijk moest vragen, nadat de twee meerdere keren uit elkaar waren geweest.

Tijdens een van die break-ups verbleef Robbie een tijd in Los Angeles en bracht hij een bezoek aan het beroemde hotel Chateau Marmont. Op die avond uit kwam hij Cameron Diaz en Drew Barrymore tegen. "Ik raakte met hen aan de praat en vertelde dat ik net een relatie met een geweldige vrouw had beƫindigd. Waarop Cameron zei: 'dit klinkt niet als iets dat voorbij is'. En toen realiseerde ik me dat Ayda de vrouw van mijn leven is en dat ik haar ten huwelijk wilde vragen," aldus Robbie.

Robbie's vrouw Ayda herinnert zich die periode ook nog goed. "Wat als Cameron er niet geweest was? We hebben alles aan haar te danken! De volgende keer dat ik haar zie, ga ik er met haar vandoor, haha!".

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren