Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms in België

Door ANP, maandag 10 augustus 2020 09:51, bron: ANP

De Belgische editie van Night of the Proms kan dit jaar vanwege de coronapandemie niet plaatsvinden, maakte de organisatie maandag bekend. Het is voor het eerst in 35 jaar dat er geen show in het Antwerpse Sportpaleis wordt gehouden.

"We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was", zegt founding father van Night of the Proms Jan Vereecke in een verklaring. "We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten."

Vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 zijn de nieuwe data voor het combinatieconcert van klassieke muziek en popliedjes. Kaartjes die voor dit jaar gekocht waren, blijven geldig voor volgend jaar. Naast het optreden in België wordt ook de volledige tour in Duitsland en Luxemburg met een jaar uitgesteld.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren