Barry Paf stopt na twee jaar met ochtendshow 100% NL

Door ANP, maandag 10 augustus 2020 11:46, bron: ANP

Na twee jaar stopt radio-dj Barry Paf met de ochtendshow op 100% NL. Hij verhuist naar de middag, omdat hij de ochtendshow moeilijk te combineren vindt met andere werkzaamheden en zijn sociale leven. Koen Hansen gaat de nieuwe ochtendshow maken.

Per 31 augustus is Hansen tussen 6 en 10 uur te horen op de radiozender met het programma Goedemorgen 100% NL. "We trappen september meteen goed af met de Top van de Nederpop. Iedere dag verwelkom ik onder andere spraakmakende artiesten in de studio en maken luisteraars kans op een uniek thuisconcert. Gas erop, ik heb er zin in! Laat maar komen die ochtend!", zegt Koen.

Paf vertrekt naar de middag. De Barry Paf Show is elke maandag- tot en met donderdagmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen. "Vanaf nu wordt je 's morgen wakker met mijn zeer gewaardeerde collega Koen Hansen, en ’s middags bouw ik samen met jou een feestje op de radio, ik kan niet wachten!", zegt Barry.

Hij neemt het tijdslot van Chantal Hutten over, die dat sinds december 2018 voor haar rekening nam. Zij heeft besloten zich te laten omscholen tot verpleegkundige, maar zal af en toe wel invallen op de zender. Op zondagmiddag wordt ruimte gemaakt voor nieuw radiotalent. De eerste die vlieguren op de zender mag gaan maken is Niels van der Veen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten