logo songteksten.net

Rapper DMX weer in de boeien geslagen

(Novum) - DMX is weer eens gearresteerd. De rapper werd woensdag in de boeien geslagen in de Amerikaanse staat Arizona omdat hij veel te hard reed. De 40-jarige hiphopper reed ruim 160 kilometer per uur door de bebouwde kom.

De rapper werd gesnapt tijdens een snelheidscontrole in de stad Phoenix. DMX werd beboet wegens te hard rijden en roekeloos rijgedrag. Bovendien reed de rapper zonder een geldig rijbewijs.

Earl Simmons, zoals DMX echt heet, is geen onbekende van justitie. De rapper is een maand op vrije voeten. Hij zat in Arizona vast omdat hij de voorwaarden van zijn proeftijd had overtreden. DMX zit met enige regelmaat vast. Zo moest hij onder meer brommen wegens drugs- en wapenvondsten in zijn woning en verwaarloosde hij zijn honden.

DMX brak in 1998 door met zijn debuutplaat It's Dark and Hell is Hot. De rapper, die bekend staat om zijn blaffende stemgebruik, bracht in 2006 zijn laatste album uit. Simmons klust bij als acteur en was te zien in films als Romeo Must Die en Last Hour. Hij staat echter vooral bekend om zijn lange strafblad.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren