logo songteksten.net

James Blunt en Angie Stone bij Night of the Proms

(Novum) - James Blunt en Angie Stone zijn in november van de partij tijdens Night of the Proms. Ook Simply Red-zanger Mick Hucknall en Div4s maken hun opwachting tijdens het jaarlijkse muziekevenement. Dat maakt organisator Mojo vrijdag bekend.

Popzanger Blunt, die in 2005 doorbrak met de wereldhit You're Beautiful, brengt tijdens Night of the Proms een mix van zijn oude en nieuwe materiaal ten gehore. Ook Angie Stone speelt nummers van haar vorig jaar verschenen plaat. Voor het album Unexpected mixte Stone soul en r&b met hedendaagse muziek.

Simply Red maakte vorig jaar bekend uit elkaar te gaan, het laatste Nederlandse concert vond in december plaats in het Gelredome. Hucknall is al een aantal jaar actief als soloartiest en zal tijdens Night of the Proms zowel eigen materiaal als hits van Simply Red ten gehore brengen.

De dames van Div4s zorgen dit jaar voor de klassieke noot van Night of the Proms. De Italiaanse sopranen maakten in 2008 hun debuut als viertal tijdens een concert van Andrea Bocelli. Die samenwerking bracht hen over de hele wereld. De vier werken momenteel aan hun eerste album.

Night of the Proms vindt dit jaar plaats op 18 en 19 november in het Rotterdamse Ahoy. De kaartverkoop voor het muziekfestijn is al gestart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren