logo songteksten.net

Tijgertje voorlopig achter tralies

(Novum) - Tatjana Liefhebber zit voorlopig nog achter tralies. Liefhebber, die als Tijgertje deelnam aan Oh Oh Tirol, werd donderdag weer opgepakt wegens winkeldiefstal. Vrijdag is besloten dat Tijgertje nog twee weken vast blijft zitten, laat het Openbaar Ministerie in Den Haag weten.

Tijgertje had op 8 september al een afspraak met de rechter staan. De diefstal van donderdag in een supermarkt wordt bij die zaak gevoegd. Liefhebber en haar moeder, met wie Tijgertje een aantal maal op dievenpad ging, moeten zich over twee weken verantwoorden voor de meervoudige kamer van de Haagse rechtbank. Dat betekent dat meerdere rechters zich over de zaak buigen.

Liefhebber wordt van zes feiten verdacht. Naast diefstal met geweld prijkt rijden zonder rijbewijs op haar tenlastelegging. Bovendien beledigde Tatjana meerdere malen een ambtenaar in functie.

De diefstal kostte Tijgertje haar rol in het vervolg op Oh Oh Tirol. Tatjana werd donderdag betrapt in een supermarkt in Den Haag. Eerder sloeg ze haar slag in Naaldwijk, Delft en Leidschendam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren