Acteur Dennis Quaid adopteert kat Dennis Quaid

Door ANP, vrijdag 14 augustus 2020 05:27, bron: ANP

Toen Dennis Quaid een segment van een lokale nieuwsshow zag over een asielkat met zijn naam die maar geen nieuw baasje kon vinden, kon de acteur het niet over zijn hart krijgen het er bij te laten zitten. En dus neemt kat Dennis Quaid binnenkort zijn intrek bij zijn bekende naamgenoot.

Lokale zender WSLS in Roanoke in de staat Virginia licht elke week een kat uit de lokale asiels uit in de hoop dat de dieren daardoor snel een nieuw huis vinden. Quaid zag het filmpje en vond het toeval zo groot, dat het voelde alsof hij geen andere keuze had, zo vertelt hij aan de zender.

De manager van het asiel dacht in eerste instantie dat ze in de maling werd genomen toen iemand belde dat acteur Dennis Quaid kater Dennis Quaid wel wilde adopteren, maar de ster zette al snel een zoom-meeting op om te laten zien dat hij het echt was. "Ik zie het als mijn taak om alle Dennis Quaids ter wereld te helpen", grapt de acteur, die in het interview suggereert dat het asiel al hun katten naar Hollywoodsterren noemt. "Dan is het wachten tot er meer toehappen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren