TapasTheater in Amsterdam viert tweede verjaardag

Door ANP, vrijdag 14 augustus 2020 08:34, bron: ANP

Het TapasTheater in Amsterdam viert de komende weken zijn tweede verjaardag met een aantal bijzondere voorstellingen. Soldaat van Oranje-actrice Lisse Knaapen, Frédérique Sluyterman van Loo en Lisa Ostermann, de kersverse winnares van het Leids Cabaret Festival, ontwikkelen allemaal nieuwe korte shows die alleen maar in het Tapas te zijn zijn.

Tapas Theater opende op 16 augustus 2018 zijn deuren om met een compleet nieuw concept de Nederlandse theaterscene open te breken: korte voorstellingen waarvan bezoekers er meerdere per avond kunnen bezoeken. De afgelopen twee jaar speelden meer dan 130 veelal jonge artiesten meer dan honderd producties. Deze werden bezocht door meer dan tienduizend mensen.

Het concept weet vooral nieuw publiek aan te boren, dat voorheen niet naar het theater ging. Voor deze bijzondere presentatie kreeg het TapasTheater de Nationale Cultuurmarketing Award. TapasTheater is volledig coronaproof ingericht. De kaartverkoop voor de feestmaand is vrijdag van start gegaan.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren