logo songteksten.net

Musicalacteur Ron Link van de markt

(Novum) - Musicalacteur Ron Link is weer gelukkig in de liefde. Nadat zijn relatie met collega Jamai Loman in november 2008 op de klippen liep, heeft Link weer vlinders in zijn buik. "We zijn heel gelukkig en ik ben heel blij met hem", onthult Ron voor de camera van Novum Nieuws.

Of hij weer voor een bekende of vakbroeder is gevallen, laat Ron nog niet kwijt. "Misschien dat we nog een keer naar buiten komen met z'n tweeën, maar nu hou ik dat nog lekker voor mezelf." Link, vooral bekend van de musical Tarzan, en zijn nieuwe liefde zijn al ruim een jaar samen. "Ik vind het tijd dat mensen mogen weten dat ik ook weer verder ga met mijn leven."

Ron en Jamai hadden ruim anderhalf jaar een relatie en woonden samen in Den Haag. Eind 2008 liep de relatie op de klippen. Ook Jamai is inmiddels weer gelukkig in de liefde.

Hoewel Link dolgelukkig is, denkt hij nog niet aan een huwelijk of nageslacht. "Trouwen en kinderen, ben je mal! Lekker onafhankelijk blijven. We gaan niet trouwen en geen kinderen krijgen, maar eerst lekker genieten van elkaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren