logo songteksten.net

Belinda Meuldijk trouwt met Thierry Duval

(Novum) - Belinda Meuldijk geeft zaterdag haar jawoord aan Thierry Duval. Meuldijk en haar 23 jaar jongere verloofde trouwen in kasteel Ter Horst in Loenen. Duval vroeg Belinda vier jaar geleden ten huwelijk.

"Ik heb nu rust in mijn hoofd", zei Meuldijk voor de bruiloft tegen De Telegraaf. "De vlinders zijn geland. We gaan ervoor." Belinda draagt voor de gelegenheid een negentiende-eeuwse zilverkleurige trouwjurk, afkomstig uit de Verenigde Staten. "Helemaal niet zo duur via internet. We wilden iets aparts, antieks. Het jacket van Thierry komt uit 1875, het is een museumstuk. Ik wilde dat er op deze bruiloft nog iets ouder was dan ik."

Meuldijk, die de naam van haar aanstaande aanneemt, maakt zich niet druk om het leeftijdsverschil tussen haar en Thierry. "We zijn zielsverwanten. Mijn 86-jarige moeder merkte wel op dat Thierry dan later, als ik er onverhoopt niet meer zou zijn, voor onze honden, paarden en autistische zoon Yoshi kan zorgen. Hij heeft zich de afgelopen tijd echt ontpopt als een vaderfiguur."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren