logo songteksten.net

Nicky Romero kijkt tijdens coronaquarantaine naar zijn maairobot

Het gaat goed met Nicky Romero, die in thuisquarantaine zit omdat hij besmet is met het coronavirus. De 31-jarige dj lijkt geen heel ernstige klachten te ondervinden. Op Instagram heeft hij een foto gedeeld waarop hij naar zijn maairobot zit te kijken. Romero besteedde gisteren aan het schuren van zijn tuintafel.

De artiest moest noodgedwongen een streep zetten door een aantal shows zetten vanwege de besmetting. Hij proefde en rook wat minder dan normaal het geval was, maar hij lijkt geen ernstige symptomen te ontwikkelen.

Nick Rotteveel, beter bekend als Nicky Romero, heeft geen idee waar hij corona heeft opgelopen. De mensen in zijn directe omgeving, onder wie zijn ouders, hebben geen klachten. De dj hoopt dat zijn verhaal een wake-up call is voor iedereen die mogelijk lichte klachten heeft. "Laat je testen, ook bij de minste klachten, want je kan corona bij je dragen. Je hoeft niet alle klachten te hebben, al heb je er maar één. Neem het serieus en laat je testen. Het gaat om de gezondheid van iedereen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren