Ellen DeGeneres komt werknemers tegemoet met versoepelde regeling

Door ANP, vrijdag 21 augustus 2020 04:02, bron: ANP

In navolging van de negatieve berichten die Ellen DeGeneres de afgelopen weken ten deel vielen, doet de presentatrice er nu alles aan om haar werknemers gelukkig te maken. Nadat er eerder drie producenten werden ontslagen, die een groot aandeel zouden hebben gehad aan de negatieve en ongezonde sfeer op de werkvloer, stelt Ellen nu ook een nieuwe regeling voor haar personeel in, waarbij de werknemers meer vrijheid hebben. Dit meldt Page Six.

Vanaf nu krijgt Ellen's personeel vijf extra vakantiedagen, bovenop het aantal dagen dat in Amerika wettelijk bepaald is. Daarbij kunnen mensen zich nu ook afmelden voor medische zaken, zonder dat dat financiƫle gevolgen voor hen heeft. Ook mogen mensen een vrije dag opnemen als ze jarig zijn of als er belangrijke familieomstandigheden zijn.

De twee uitvoerend producenten die niet zijn ontslagen, Andy Lassner en Mary Conelly, waren aangewezen om dit nieuws aan hun collega's over te brengen. Ellen wilde graag dat zij dit deden, omdat ze tezamen meer dan 170 shows per jaar produceren.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren