logo songteksten.net

Miley Cyrus rouwt om overleden oma: ga je missen

Miley Cyrus heeft een emotioneel eerbetoon gebracht aan haar oma Loretta die onlangs op 85-jarige leeftijd overleed. Op social media schrijft ze dat ze zich geen betere oma kon wensen.

"Ook al ben je weg, niets zal ooit veranderen. Je zult voor altijd mijn inspiratie en mode-icoon zijn. Maar nog meer het ultieme voorbeeld van licht in een donkere wereld. Jij bent mijn zonneschijn", schreef de 27-jarige zangeres op Twitter. "Ik zal uw geest hier houden door goed voor anderen te zijn en hen te behandelen zoals we allemaal behandeld willen worden. Met een oneindige hoeveelheid van dezelfde vriendelijkheid die u dagelijks liet zien. We zullen elke dag pijn voelen dat u niet meer bij ons bent." Volgens Miley was haar oma "de beste die een meisje zich kan wensen". "Ik zal je de rest van mijn leven missen", besluit Miley haar posts waarbij ze ook een video van haar oma deelde.

De voormalig Hannah Montana-ster nam haar oma geregeld mee over de rode loper. Ook nam Loretta een kijkje in de studio van The Voice, waar Miley een van de coaches was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren