logo songteksten.net

Nicole Byer presenteert Creative Arts Emmy's

Comedian Nicole Byer, bekend van onder meer de Netflixshow Nailed It!, gaat de vijfdaagse uitreiking van de Creative Arts Emmy's presenteren. Zelf is ze als presentatrice van de bakshow ook genomineerd voor één van de televisieprijzen.

De Creative Arts Emmy's worden normaliter uitgereikt in het weekend voor de Primetime Emmy's, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. Het gaat daarbij om de awards in technische categorieën als visual effects en geluid, en kleinere genres als animatie en kinderprogramma's. Ook de prijzen voor beste gastrollen in Amerikaanse series vallen onder de Creative Arts Emmy's.

Nu er vanwege het coronavirus geen fysieke uitreiking mogelijk is, heeft de TV Academy besloten de Creative Arts Emmy's verspreid over vijf dagen online uit te reiken. Iedere avond in de week van 14 september zijn er andere categorieën aan de beurt. Onder meer Jeff Bridges, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Laverne Cox en Giancarlo Esposito zijn gestrikt om de awards virtueel te overhandigen aan de winnaars.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren