logo songteksten.net

Ronnie Tober heeft ziekte van Ménière

(Novum) - Ronnie Tober heeft de ziekte van Ménière. De zanger voelde zich donderdag niet goed en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij de ziekte van Ménière heeft, waarbij duizelingen en gehoorverlies tot de klachten behoren.

"Ik had me 's ochtends om half zeven gewassen en geschoren. En ineens werd ik duizelig en kon ik niet meer lopen of staan", vertelt Tober aan Novum Nieuws. "Mijn partner moest me helpen om weer in bed te komen." Vervolgens belde de 66-jarige zanger 112.

Na bloedonderzoek in het ziekenhuis bleek dat de ziekte van Ménière zorgt voor de duizeligheid, waar de zanger nooit eerder last van had. Over deze ziekte is nog niet veel bekend. Ook de oorzaak hebben doktoren nog niet kunnen achterhalen. Klachten die bij deze ziekte horen zijn duizelingen, slechthorendheid en oorsuizen.

Tober heeft medicijnen gekregen die ervoor zorgen dat hij zich een stuk beter voelt. Hij is weer thuis en doet het rustig aan. "Ik moet een paar weken rust houden. Ik heb wel een aantal verplichtingen volgende week die ik ga proberen na te komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren