Akwasi en Tim Knol maken kans op 3FM Awards

Door ANP, dinsdag 1 september 2020 17:17, bron: ANP

Akwasi, Racoon en Di-Rect maken dit jaar kans op een 3FM Award in de categorie beste livestream van het jaar. Ook Martin Marrix en Wies zijn in deze categorie genomineerd, maakte de zender dinsdag bekend.

De artiesten gaven het afgelopen half jaar live-optredens die via livestream te volgen waren omdat vanwege de coronacrisis alle concertzalen dicht moesten.

In de categorie Beste Muzikale Initiatief van het jaar lijkt de Wandelclub van Tim Knol een grote kanshebber te zijn. De zanger, die sinds een jaar gezond leeft en niet meer drinkt, organiseerde 'wandelconcerten' in de open lucht. Ook dit was een manier om tijdens de corona-lockdown toch te blijven spelen.

Andere kanshebbers in deze categorie zijn de concertfilm van Eefje de Visser, de Larger than Live-concerten van Mojo in de Ziggo Dome, de achtertuinconcerten van Typhoon en Walk The Line in TivoliVredenburg in Utrecht.

De 3FM Awards worden uitgereikt op 1 oktober. Naast de geijkte prijzen reikt de zender dit jaar ook weer de Schaal van Rigter uit aan het meest gedraaide liedje van Nederlandse bodem in het afgelopen jaar. Ook ontvangt 3FM-talent Wies de officiƫle 3FM Talent Award, die de band begin dit jaar op Noorderslag al kreeg toegekend.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren