Johnny Depp vraagt uitstel zaak tegen ex voor filmopnames

Door ANP, woensdag 2 september 2020 01:53, bron: ANP

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard vindt mogelijk later plaats dan eerder gepland. De acteur heeft uitstel aangevraagd, omdat de opnames van de derde Fantastic Beasts-film later zullen beginnen in verband met de coronacrisis.

De zaak, waarin Johnny Amber beschuldigt van laster, werd eerder ingepland voor 11 tot 28 januari. Nu filmproducties langzaam weer kunnen opstarten in Londen, is studio Warner van plan Fantastic Beasts 3 van oktober tot en met februari op te nemen. De acteur, die in de film slechterik Gellert Grindelwald speelt, heeft een verzoek bij de rechter ingediend om de zaak te verzetten naar later in 2021.

Johnny eist in de zaak 50 miljoen dollar van zijn ex-vrouw, omdat zij in 2018 een stuk schreef voor de Washington Post waarin ze beweert dat ze tijdens hun relatie en huwelijk slachtoffer werd van huiselijk geweld en seksueel misbruik. De twee stonden de afgelopen maanden ook al in de rechtbank, voor de zaak van de Johnny tegen The Sun. De Hollywoodacteur klaagde de krant aan voor smaad wegens een artikel uit 2018 waarin hij een vrouwenmishandelaar wordt genoemd.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren