logo songteksten.net

'Justin Timberlake en Jessica Biel weer samen'

(Novum) - De liefde tussen Justin Timberlake en Jessica Biel is weer opgebloeid. Dat beweren ingewijden althans tegenover het Amerikaanse blad Life & Style. Timberlake en Biel, die in maart uit elkaar gingen, brachten afgelopen weekeinde samen door in het Canadese Toronto.

"Justin en Jessica bezochten hetzelfde restaurant drie keer", klapt een ooggetuige uit de school. "Ze leken op hun gemak en erg gelukkig. Ze konden hun ogen niet van elkaar afhouden en hadden continu een glimlach op hun gezicht."

Timberlake en Biel leerden elkaar kennen in 2007. In maart liep de relatie op de klippen, ruim drie maanden later biechtte Timberlake op dat hij nog steeds niet over de actrice heen was. "Ze is met afstand de belangrijkste persoon in mijn leven", vertelde de zanger en acteur.

"Justin leek stapelverliefd op Jessica", gaat de ooggetuige verder. "Ze hadden samen de grootste lol", vertelt een tweede ooggetuig over een dinertje. "Justin en Jessica genoten van hun maaltijd, maar nog meer van elkaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren