logo songteksten.net

Suzan & Freek treden volgende maand op in Utrecht

Suzan & Freek staan volgende maand weer op het podium. Het duo geeft op 17 oktober twee concerten in Scala Theater in Jaarbeurs Utrecht. Kaartjes voor beide optredens zijn vanaf vrijdagmiddag te koop.

Voor Suzan & Freek, ook buiten het podium om een setje, is het alweer een paar maanden geleden dat ze een concert gaven. "We hebben hier ontzettend veel zin in, want wat hebben we het optreden gemist. We gaan zowel nummers van ons debuutalbum spelen als nieuwe nummers én liedjes uit Beste Zangers. We kunnen haast niet wachten tot zaterdag 17 oktober!", laten ze weten.

Ondanks de coronacrisis zaten Suzan & Freek niet stil. Onlangs verscheen de single De overkant, hun samenwerking met Snelle. Ook traden ze in juni op voor een klein livepubliek en digitale fans. Vanaf donderdag is het duo te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

Wel werd vorige maand bekend dat hun clubtournee is afgelast. Suzan & Freek zouden deze en volgende maand eigenlijk langs clubs door het land reizen, maar omdat alle optredens uitverkocht waren, was het niet mogelijk afstand te houden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren