logo songteksten.net

Zanger Twenty One Pilots zegt sorry voor 'ongevoelige' tweet

Tyler Joseph heeft donderdag zijn excuses aangeboden voor een tweet die een dag eerder niet goed in de smaak viel bij zijn volgers. De Twenty One Pilots-zanger plaatste woensdag foto's van zijn schoenen omdat fans hem hadden opgeroepen zijn platform te gebruiken. Dat Tyler koos voor een dergelijk bericht in plaats van een standpunt aan te nemen in het Black Lives Matter-gesprek werd hem niet in dank afgenomen.

"Jullie vragen me steeds om mijn platforms te gebruiken. Voelt goed om deze jongens af te stoffen", schreef de zanger woensdag bij zijn schoenen met plateauzolen op Twitter. Fans vonden het jammer dat Tyler niet leek te begrijpen dat volgers hem vroegen zijn grote bereik te gebruiken om zich uit te spreken voor de Black Lives Matter-beweging. "Mensenrechten zijn geen grap? Maar OK", reageerde er een. "Nee, dat is eigenlijk niet wat we bedoelen. We willen dat je iets zegt over het onrecht in dit land", vond een ander.

De zanger reageerde donderdag door een reeks met links naar artikelen en mentalegezondheidsorganisaties te twitteren. "Mijn tweet was niet bedoeld om over mensenrechten te gaan, maar voor als je je afvraagt wat mijn standpunt is: Black Lives Matter", schreef hij. "Het spijt me oprecht als ik iemand pijn heb gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren