Jameela Jamil: Meghan is geen vriendin van mij

Door ANP, vrijdag 4 september 2020 03:20, bron: ANP

Jameela Jamil heeft berichten dat zij in quarantaine verblijft met prins Harry en zijn vrouw Meghan naar het rijk der fabelen verwezen. De The Good Place-actrice laat op sociale media weten dat ze Meghan maar één keer ontmoet heeft.

"Ik ben op een romantisch tripje met mijn vriend en zie ineens allerlei belachelijke verhalen verschijnen", aldus Jameela donderdag op Twitter. "Ze zijn niet samenhangend en niet logisch. Dit is om de leugen te creëren dat ze mij in haar macht heeft en alles wat ik doe bepaalt."

Op Instagram gaat ze langer op de zaak in. "Ik heb deze vrouw maar een keer ontmoet. Beste vrienden tijdens de lockdown?", schrijft ze bij een bericht waarin dat wordt beweerd. "Sinds de eerste tweet waarin ik me uitsprak tegen racistisch gedrag naar haar toe, word ik door de Britse media lastiggevallen. Mijn familie kreeg binnen een week geld aangeboden voor roddels over mij. Daarna hebben ze leugens over me verspreid om mij als individu te schande te maken zodat mijn mening niets meer waard zou zijn."

De actrice wil haar volgers waarschuwen met haar post. "Denk hieraan als je iets in de media leest over haar, mij of andere vrouwen, zeker als ze een gekleurde huid hebben. Het is alsof er niets anders is om over te schrijven, zoals een pandemie, een wereldwijde economische crisis, klimaatrampen en politieke onrust."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren