logo songteksten.net

Vlaamse cast Undercover vindt Nederlanders lawaaiig

De Netflix-serie Undercover is een coproductie tussen Nederland en België. Volgens het Vlaamse castlid Tom Waes zat het verschil tussen de Nederlandse en Belgische acteurs vooral in het geluidsvolume. "Als ik ’s morgens richting de schmink liep, hoorde ik van honderden meters ver of er Nederlandse acteurs zaten", aldus de acteur vrijdag in De Telegraaf.

Waes gaf zijn Nederlandse collega Anna Drijver zelfs een bijnaam die daarbij past: Anna Overdrijver. "Die maakt zo’n lawaai!", stelt de Belg, die uiteindelijk wel positief is over de hereniging met de noorderburen voor het tweede seizoen van de serie, dat vanaf zondag te zien is. "Het was een heel hartelijk weerzien en ik vind het juist leuk dat ze zo open en direct zijn."

Undercover is wereldwijd beschikbaar op Netflix, en dat merkt Drijver. "Mijn inbox op Instagram stroomt over van berichten vanuit de hele wereld met vragen over het nieuwe seizoen. Bij de start dacht ik al: wij hebben echt goud. Maar het is ongelooflijk hoe de serie is aangeslagen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren