logo songteksten.net

Rolling Stones openen eigen merchandisewinkel in Londen

Vanaf nu is het You Can Always Get What You Want. Fans van The Rolling Stones kunnen vanaf woensdag hun hart ophalen in een nieuwe zogenoemde flagship-store in Carnaby Street, hartje Londen. In de winkel met twee verdiepingen zijn exclusieve artikelen van de band te koop en uiteraard ook alle muziek van de Britse band die sinds 1964 hits produceert.

Naast typische fanartikelen zoals sleutelhangers en t-shirts, zijn ook exclusievere cadeaus te koop. Een van de duurdere items is een karaf met het logo van de band, die bijna 600 euro moet kosten.

Ondanks het coronavirus stond woensdagochtend al een lange rij met geïnteresseerden buiten te wachten tot de deuren van de winkel opengingen. Uiteraard springt de winkel handig in op de coronacrisis in met de verkoop van mondkapjes waarop de rode Rolling Stones-tong is afgebeeld.

De locatie van de winkel is in de wijk West End. Dat was in de jaren 60 van de afgelopen eeuw het epicentrum van Cool Brittannia, waarin Londen als centrum van de leidende cultuur van die tijd fungeerde en waar de Stones en heel veel andere Britse muziekacts onderdeel van uitmaakten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren