logo songteksten.net

Nep-Elvis voltrekt huwelijk Lily Allen in Las Vegas

Niet geheel onverwacht is de Engelse zangeres Lily Allen in het Amerikaanse Las Vegas getrouwd met haar geliefde, de acteur David Harbour. De voltrekking ging in heuse Las Vegas-stijl in de Graceland trouwkapel met een Elvis-imitator in de rol als ambtenaar van de burgerlijke stand, melden Britse media.

Hoewel de zangeres en de Stranger Things-acteur hun verloving nog niet publiekelijk hebben bekendgemaakt, hadden ze wel al een trouwvergunning aangevraagd, zo bleek dinsdag. Het huwelijk zou volgens Britse kranten "eerder deze week" zijn voltrokken, maar het werd pas woensdag bekend.

Allen en Harbour maakten in januari hun debuut als stel op de rode loper nadat ze daarvoor een paar keer zoenend waren gespot. Lily deelde eerder dit jaar een foto op Instagram waarop ze een diamanten ring om haar ringvinger heeft.

Het is voor Allen haar tweede huwelijk. In 2011 trouwde ze met Sam Cooper. Het stel ging in 2015 uit elkaar, maar in 2018 werd die scheiding pas officieel. David, vooral bekend van zijn rol als 'chief' Jim Hopper in de Netflix-hit Stranger Things, had tot vorig jaar april een relatie met Fantastic Beasts-actrice Alison Sudol.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren