Derde en vierde seizoen Atlanta vertraagd door corona

Door ANP, woensdag 9 september 2020 23:42, bron: ANP

Het derde en vierde seizoen van komedie-drama Atlanta laten langer op zich wachten. Net als vele andere producties loopt ook deze serie vertraging op vanwege de coronacrisis, vertelde de zenderbaas van FX woensdag tijdens een digitale persconferentie.

Eerder werd verwacht dat de derde reeks van Atlanta volgend jaar januari zou worden uitgezonden. Nu wordt verwacht dat de opnames dan worden hervat en de serie later in het jaar terugkeert op de buis. Het derde en vierde seizoen zijn tegelijkertijd geschreven en worden vooralsnog ook tegelijkertijd opgenomen. De vierde reeks zou aanvankelijk volgend najaar te zien zijn, hoe veel later dat gaat worden is nog niet bekendgemaakt.

Het tweede seizoen van Atlanta was in het voorjaar van 2018 te zien. De reden dat er sowieso al veel tijd tussen de reeksen zat, is het drukke schema van bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover. De acteur, die ook rapper is onder de naam Childish Gambino, had het te druk met onder meer The Lion King en zijn muziek.

Atlanta vertelt het verhaal van twee neven die als manager en rapper succesvol willen worden in de muziekwereld. In Nederland was de serie te zien bij FOX.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren