logo songteksten.net

Oud-Kiss-gitarist Ace Frehley: ik steun Donald Trump

Ace Frehley is nooit erg open geweest over zijn politieke voorkeur, maar brengt daar in een interview bij de Cassius Morris Show verandering in. Daarin vertelt hij dat hij een openlijke Trump-supporter is. "Ik denk dat Trump de sterkste leider is die we ooit hebben gehad", vertelt hij.

De gitarist zegt rock & roll en zijn politieke voorkeur niet met elkaar te willen mengen. "Maar ik zal zeggen dat ik een Trump-supporter ben. Alle politici hebben lijken in de kast", vervolgt hij.

Met deze uitspraken voegt hij zich bij het kleine clubje muzikanten dat openlijk Trump steunt. Onder anderen Ted Nugent, Kid Rock, Pat Boone, Richie Furay, Aaron Lewis en Kanye West zeiden de republikeinse kandidaat te steunen.

Frehley's voormalige Kiss-bandgenoot Paul Stanley denkt er dan weer heel anders over en spreekt zich juist kritisch uit over Trump. "Ongeacht wie u steunt, het is opruiend en weerzinwekkend als een kandidaat zegt: ‘Als ik verlies, is de verkiezing vervalst'", schreef Stanley. "Het is een belediging voor degenen die hebben gevochten voor de vrije, veilige verkiezingen die we hebben en het impliceert dat burgers die jouw mening niet delen, de vijand zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren