logo songteksten.net

Johnny de Mol heeft vertrouwen in de liefde

(Novum) - Johnny de Mol is al een halfjaar vrijgezel maar weet zeker dat hij ooit de ware tegenkomt. "Ik voel dat het goed komt", zegt de 32-jarige presentator in een interview met 100% NL Magazine. "Ik ben ook de laatste die zich daar zorgen over maakt."

De Mol had tot februari een relatie met Bridget Maasland. Daarvoor was hij jaren samen met Chantal Janzen. Aan die tijd heeft De Mol bijzondere kennis overgehouden. "Je kent ook heel veel teksten uit musicals", verklapt Irene Moors in het dubbelinterview. "Dat komt nog uit de periode met Chantal", bekent Johnny.

Hoewel De Mol alle vertrouwen heeft in de liefde, weet hij nog zo net niet of hij al klaar is om te settelen. "Ik geloof dat het bestaat. En dat het nog een keer gaat gebeuren", vertelt de presentator over het huisje-boompje-beestje. "Maar of ik er echt klaar voor ben?"

Mocht hij zijn ware liefde vinden, dan offert Johnny graag zijn vrijheid op. "Voor die ene geef ik dat zo op. Natuurlijk. Hoewel, opgeven heeft weer zo'n negatieve bijklank. Als je iemand vindt met wie het zo cool is dat je je leven wilt delen, is dat verder geen issue."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren