Anouk vraagt vriend ten huwelijk

Door ANP, maandag 14 september 2020 07:53, bron: ANP

Leuk nieuws voor Anouk: ze gaat trouwen. De 45-jarige zangeres ging dit weekend zelf op één knie voor haar vriend Dominique Schemmekes, die vervolgens 'ja' antwoordde op haar vraag.

"Wow wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn", schrijft de zangeres, die aan astma lijdt waardoor ze tijdens de coronacrisis tot een risicogroep behoort, op Instagram. "Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan."

Op de video zit Dominique geblinddoekt op een stoel in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, waarop Anouk de belangrijke vraag stelt: 'lieve Dominique, wil je met me trouwen?'. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig 'ja'.

Het duurt nog even voordat de bruiloft er gaat komen, laat Anouk in het bericht weten. "Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren