logo songteksten.net

André van Duin heeft geen dromen meer

(Novum) - André van Duin heeft 'niet meer zo veel' te dromen. "Op artistiek gebied heb ik denk ik alles wel bereikt wat ik wil bereiken", vertelt Van Duin aan 100% NL Magazine. "Ook privé ben ik een gelukkig mens."

Toch zijn er op artistiek gebied nog wel een aantal dingen die Van Duin graag wil doen. "Ik zou graag nog De Dik Voormekaar Show willen doen, en de Animal Crackers terug laten komen op tv. Maar dat is het dan wel."

Voor Animal Crackers, een tv-show uit de jaren tachtig, voorzag Van Duin allerlei dieren van stemmetjes. Voor De Dik Voormekaar Show kropen Van Duin en Ferry de Groot in de huid van allerhande typetjes.

De 64-jarige Van Duin wil nog lang niet met pensioen. "Ik denk dat je zolang je het mentaal en lichamelijk nog aan kan, gewoon moet blijven werken. Als de mensen het leuk blijven vinden, is de kans groot dat ik in het harnas zal sterven."

De komiek maakt zich op voor zijn nieuwe theatershow, die volgende week woensdag van start gaat. "Dat is iets waar we het hele jaar naar toe hebben gewerkt en wat zeker het hoogtepunt moet gaan worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren