logo songteksten.net

Caitlyn Jenner neemt het op voor de Kardashians

Hoewel Caitlyn Jenner sinds haar transitie een compleet nieuw leven is gaan leiden, waakt ze nog steeds als een leeuwin over haar dochters Kendall en Kylie, en haar ex-vrouw Kris en stiefdochters Kim, Kourtney en Kylie. Dat bleek uit een, inmiddels verwijderde, Instagram post van Caitlyn.

In de podcast The Joe Roe Experience sprak presentator Joe Rogan met zijn gast uitgebreid over de beroemde reality-familie. Rogan maakte de opmerking 'dat Caitlyn zich vast had laten opbouwen omdat ze jarenlang met al die wijven heeft samengewoond'.

Hij ging nog even door en betrok de situatie op zichzelf: "Ik heb zelf drie dochters en een vrouw. Dus ik snap hoe het is om omringd te zijn door vrouwen. Misschien is Caitlyn altijd al een vrouw geweest, die geboren is in het verkeerde lijf. Maar ik denk ook dat als je maar lang genoeg met dit soort bitches onder een dak woont, dat je dan net zo wordt als zij."

Al deze opmerkingen schoten Jenner volledig in het verkeerde keelgat. Via Instagram kwam ze voor haar familie op en verweet ze Rogan flinke schade toe te brengen aan de transgender gemeenschap met zijn opmerkingen. Er is vooralsnog geen reactie gekomen van Joe Rogan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren