Katy Perry vraagt rechtbank om omgangsverbod stalker

Door ANP, woensdag 16 september 2020 04:53, bron: ANP

Katy Perry doet er alles aan om haar pasgeboren dochter Daisy, haar 9-jarige bonuszoon Flynn en verloofde Orlando Bloom te beschermen, nu duidelijk is dat de familie ten prooi gevallen is aan de buien van een fanatieke stalker. De stalker, die William zou heten, heeft volgens Katy onrechtmatig het terrein betreden waarop zij en Orlando met de kinderen wonen. Dit meldt The Blast.

Uit rechtbankdocumenten, die The Blast in handen heeft gekregen, blijkt dat de zangeres de man in kwestie niet kent. "Ik heb nog nooit van hem gehoord, hij is een complete vreemde voor mij. Maar hij betreedt de grond waarop ik woon, stalkt me en bedreigt mijn gezin. Daarom wil ik een omgangsverbod," aldus Katy.

William, de vermeende stalker, zou op 8 september nog over het hek van Katy's tuin gesprongen zijn. Op dat moment was de zangeres thuis, samen met Orlando en hun baby Daisy. Via sociale media liet ze weten: "Hij heeft op Twitter laten weten dat hij Orlando's nek wil omdraaien. Ik vrees voor mijn leven, voor Orlando's leven en vooral voor de levens van onze kinderen. Ook vrees ik voor onze familie en vrienden."

De rechtbank heeft Katy's stalker een tijdelijk omgangsverbod opgelegd. Op 8 oktober wordt er een definitieve uitspraak gedaan.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren