Alicia Keys over 'corona-album': alles is anders geworden

Door ANP, vrijdag 18 september 2020 04:12, bron: ANP

Alicia Keys (39) heeft haar zevende studioalbum uitgebracht en volgens de zangeres draait dat meer dan ooit om kalmte, iets wat de wereld momenteel hard nodig heeft in haar ogen. Dit liet ze weten in een interview met The Sun.

"We zijn meer dan ooit op zoek naar eerlijkheid en echtheid. En dat is een goede zaak," aldus Alicia, die met haar man Swizz Beatz en hun twee zoons Egypt (9) en Genesis (5) in Los Angeles woont. De familie heeft zich, net als vele anderen, de afgelopen maanden vooral thuis begeven vanwege het coronavirus. "We zijn gezond, we zijn sterk en het gaat goed met ons, thank God."

Alicia maakt zich druk om de pandemie en de Black Lives Matter beweging, die momenteel volop in werking is door de gehele Verenigde Staten. "Er heerst niet alleen een coronaviruspandemie, maar ook een pandemie van haat en racisme. En dat gaat zo ver, dat iedereen nu opstaat om daar wat aan te doen. Daarom vind ik het heel belangrijk om daarover te praten en schrijven, want dit is niet het moment om stil te zijn."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren