Cardi B heeft nog niet gehuild om scheiding

Door ANP, zaterdag 19 september 2020 14:02, bron: ANP

Rapper Cardi B heeft nog geen traantje gelaten om de scheiding met haar man, rapper Offset. Tijdens een livesessie op haar Instagram bedankt de WAP-zangeres voor alle lieve berichtjes die ze heeft ontvangen van haar fans.

"Bedankt voor alle liefde, maar ik heb het niet nodig. Ik ben oké," vertelt ze. Alleen de opmerkelijk rustige stem van de rapper is te horen, het scherm blijft tijdens de livesessie zwart. "Ik heb nog geen traan gelaten om de scheiding," vervolgt ze. "Ik heb al heel veel gehuild om hem. Maar deze keer niet." Dit keer is Cardi "te moe van het ruziemaken" en is ze blij dat ze de situatie eindelijk onder ogen komt.

Bronnen bevestigden aan People Magazine dat de rapper voor de zoveelste keer zou zijn vreemdgegaan, maar Cardi B noemt dat niet als reden van de scheiding. "Als je voelt dat het niet meer zoals vroeger was, voordat iemand überhaupt vreemdgegaan is, vertrek ik liever al."

Belcalis Malrenis Almánzar, zoals Cardi B echt heet, en Kiari Cepheus, bekend als Offset, trouwden in 2017 in het geheim. Ze hebben samen een dochter, Kulture.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren