logo songteksten.net

Rapper T.I. weer gevolgd voor realityshow

(Novum/AP) - T.I.'s vrijlating uit de gevangenis wordt wederom door camera's gevolgd voor een reallifesoap. De rapper werd woensdag vrijgelaten uit een gevangenis in Arkansas, muziekzender VH1 laat hem volgen.

T.I. werd in oktober tot elf maanden cel veroordeeld toen hij tijdens zijn proeftijd werd betrapt met drugs. De rapper, die werd geboren als Clifford Harris, moet de laatste maand van zijn celstraf doorbrengen is een zogenoemd halfway house. Daar kunnen veroordeelden die lange tijd vast hebben gezeten weer wennen aan de maatschappij.

Harris werd woensdag in een luxe touringcar van de gevangenis naar zijn halfway house in thuisstad Atlanta gebracht. Vrienden en personeel van de rapper vergezelden hem. "De storm is over en de zon schijnt weer", twitterde T.I. vlak na zijn vrijlating. "Het is onze tijd om te stralen."

De camera's van VH1 volgen T.I. sinds woensdag. De realityshow wordt vanaf 5 december uitgezonden. Of het programma ook in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Ook T.I.'s vorige terugkeer uit de gevangenis werd vastgelegd voor het nageslacht, toen zond muziekzender MTV de serie T.I.'s Road to Redemption: 45 Days to Go uit.

De rapper heeft zijn tijd achter tralies goed benut. Harris heeft een boek geschreven, dat in oktober moet verschijnen. Power & Beauty gaat over twee jeugdvrienden die uit elkaar groeien doordat ze in het criminele circuit van Atlanta terechtkomen. Hoewel Harris bij een schietpartij in 2006 een jeugdvriend verloor, is het boek volgens de rapper fictie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren