Familie vermiste man boos over grapjes Carole Baskin

Door ANP, woensdag 23 september 2020 05:24, bron: ANP

De dochters van Don Lewis klagen hun ex-stiefmoeder Carole Baskin aan voor laster. Volgens TMZ stellen de drie dat de Tiger King-ster 'medeplichtig' is aan grappen die over de verdwijning van Don werden gemaakt tijdens Dancing With The Stars.

In de dansshow hadden de juryleden het over een populaire TikTok-video waarin mensen een dansje doen op een nummer waarin de spot wordt gedreven met de zaak. In de clip wordt onder meer gerapt: "Carole Baskin heeft haar man vermoord, hem omgelegd. Je kunt me er niet van overtuigen dat dat niet gebeurd is. Ze heeft 'm aan de tijgers gevoerd, die hadden een lekkere snack."

De dochters en assistente van Don zijn er boos over dat Carole niet heeft ingegrepen toen de grappen werden gemaakt. Volgens hen ging Carole ook te ver toen ze in een interview bij Good Morning America het woord 'kill' gebruikte toen ze grapte over haar volgende optreden bij Dancing With The Stars

Don Lewis wordt sinds 1997 vermist, en werd in 2002 officieel doodverklaard. In de docureeks Tiger King beschuldigt Baskins aartsvijand Joe Exotic haar ervan iets met zijn vermissing te maken te hebben gehad. Hij suggereert daarbij zelfs dat Carole haar echtgenoot heeft vermoord en zijn lichaam aan de tijgers in haar natuurpark heeft gevoerd.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren