Snelle en Maan maken kans op twee Buma NL Awards

Door ANP, donderdag 24 september 2020 12:18, bron: ANP

Snelle, Maan, Suzan & Freek en Jonna Fraser maken allen kans op twee Buma NL Awards. Zij kunnen allemaal worden bekroond voor meest succesvolle album en single, maakte de organisatie donderdag bekend.

Snelle en Jonna Fraser zijn genomineerd in de categorie hiphop. Op de prijs voor meest succesvolle single hiphop maakt ook Henkie T kans. Josylvio is de derde genomineerde voor meest succesvolle album hiphop. Suzan & Freek en Maan kunnen bekroond worden in de categorie pop.

In de week vanaf 5 oktober worden ook prijzen uitgereikt voor meest succesvolle album en single Hollands en alternatief. Zo kunnen Frans Bauer, Snollebollekes en Jannes de prijs winnen voor beste Hollandse album en zijn The Kik, Daniël Lohues en Eefje de Visser genomineerd voor hun albums in de categorie alternatief.

De Buma NL Awards worden dit jaar vanwege de coronacrisis niet uitgereikt in TivoliVredenburg. De winnaars, op basis van de verkoop-, download-, en streaminggegevens, worden in de week van 5 oktober op verschillende momenten bekendgemaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren