Groen licht voor reboot Pretty Little Liars

Door ANP, vrijdag 25 september 2020 05:05, bron: ANP

Streamingplatform HBO Max heeft het eerste seizoen besteld van Pretty Little Liars: Original Sin. Het project is in handen van Roberto Aguirre-Sacasa, de showrunner van hitserie Riverdale.

Begin deze maand werd al bekend dat Aguirre-Sacasa werkte aan een reboot, die om een nieuw verhaal draait met nieuwe personages. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat er originele castleden zullen opduiken in Original Sin. Volgens de televisiemaker zal de nieuwe serie iets meer naar horror neigen dan het origineel, dat vanaf 2010 op televisie te zien was en zeven seizoenen draaide.

In een persbericht beschrijft HBO Max de komende serie als volgt: "Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z'n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes - een hele nieuwe set Little Liars - gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan."

Pretty Little Liars, met onder meer Lucy Hale, Ashley Benson en Shay Mitchell in de gelederen, was een grote hit. Twee eerdere spin-offs konden dat succes niet evenaren; zowel Pretty Little Liars: Ravenswood (2014) als Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019) werd na één seizoen van de buis gehaald.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren