Noel Gallagher vindt Ed Sheeran en Taylor Swift saai

Door ANP, vrijdag 25 september 2020 15:33, bron: ANP

Noel Gallagher vindt de popsterren van tegenwoordig maar saai en braaf. In de podcast Funny How? gaat hij tekeer over de het verlies van "echte rocksterren". Noel is wel vaker te gast in de podcast, die gepresenteerd wordt door Matt Morgan, een voormalig grappenschrijver van Russell Brand.

"De muziek van nu gaat meer over de stijl dan over de inhoud," zegt de zanger, die zichzelf niet als rockster ziet. "Deze jonge mensen in de muziekindustrie vind ik er allemaal fantastisch uitzien, ze hebben tatoeages en een reputatie", gaat hij tussen het schelden door verder. "Maar ze zijn allemaal shit. Ze zeggen helemaal niets."

Vroeger was het volgens de Oasiszanger allemaal beter. "Toen waren de grootste acts ook de beste acts. De grootste band was meestal de beste band van de wereld. Nu is Taylor Swift de grootste." Ook Ed Sheeran is volgens Noel een waardeloze rockster.

De 53-jarige zanger liet in zich in 2015 ook al kritisch uit over de staat van de popmuziek. Hij had toen gezegd dat Adele "muziek voor oma's maakt". De kritiek die hij daarvoor kreeg vond hij zelf onterecht. "Als iemand vraagt wat ik van Adele vind, zeg ik dat. Ik snap niet wat het probleem is, ik vind haar muziek gewoon stom."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten