logo songteksten.net

Freek Rikkerink gaat Instagrammen voor Stef Bos

Stef Bos laat voortaan Freek Rikkerink, bekend van het duo Suzan & Freek, voor hem Instagrammen. Dat onthult de zanger, die naar eigen zeggen de boot heeft gemist qua sociale media, woensdag in een interview met het AD.

"Twitter gaat via mijn impresariaat, ik zet af en toe iets op Facebook, maar dat is het wel. Ik ben toch een beetje een oude baas", aldus de 59-jarige Stef, die zich momenteel in de kijker speelt door zijn deelname aan het programma Beste Zangers.

Zijn medekandidaten Milow en Freek vroegen in de onderlinge appgroep of hij nog iets met Instagram gaat doen. "Zij zagen natuurlijk dat ik niets doe. Ik heb Freek mijn inloggegevens gegeven, dan kan hij er iets voor me opzetten als het nodig is. Dat bood hij zelf aan, dat tekent de saamhorigheid in onze groep."

"Ik mag dan niet bezig zijn met Twitter en Instagram, maar ik vind het wel fijn dat ik zoveel mensen via de televisie heb weten te raken", vervolgt Stef. "Vroeger was ik nog weleens vals bescheiden, maar de ijdelheid in mij vindt het echt te gek dat ik hiermee op een groter platform kom."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren