logo songteksten.net

Dochter Dan Karaty zit 'vol pit'

(Novum) - De vrouw van Dan Karaty heeft een 'pittig' kind op de wereld gezet. De 34-jarige danser en choreograaf werd dinsdag vader van een dochter. Karaty maakte vrijdag tijdens de uitzending van Holland's Got Talent bekend dat het meisje Quinn Vanessa heet.

"Er zit veel pit in", vertelt de Amerikaan aan RTL Boulevard. "Dat hadden we wel verwacht, want mijn vrouw en ik zijn ook zo."

Dan vloog vorige week vrijdag na de opnamen van Holland's Got Talent terug naar New York, waar Quinn ter wereld kwam. De komende tijd pendelt hij heen en weer tussen Nederland en de Verenigde Staten, om zo min mogelijk van de kleine te hoeven missen. "Ik red me wel. Mijn vrouw komt ook regelmatig hierheen. Ik zal niks van haar missen."

Volgens Karaty verliep de bevalling probleemloos en gaat het uitstekend met de kleine. "Iedereen vertelt je hoe het is, maar je weet het pas als je het zelf meemaakt. Ik ben dolblij." Dan was onlangs te zien in The Ultimate Dance Battle. Momenteel zit hij in de jury van Holland's Got Talent en So You Think You Can Dance.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren