logo songteksten.net

Nieuwe plaat Madonna verschijnt dit voorjaar

(Novum) - Het nieuwe nog titelloze album van Madonna ligt dit voorjaar in de winkels. De Queen of Pop is van plan in februari of maart de eerste single van haar twaalfde studioalbum uit te brengen, vertelde ze tijdens het filmfestival in Venetiƫ waar ze haar film W.E. promoot.

Madonna is al begonnen aan haar nieuwe plaat en denkt dat ze tot eind van het jaar in New York in de studio aan het werk is. Begin juli maakte Madonna's manager via Twitter bekend dat er een nieuw album van de Queen of Pop aan zit te komen.

"Ze heeft een goed idee met welke producers ze wil werken", zei haar manager. Naar verluidt gaat Madonna opnieuw aan de slag met William Orbit, die verantwoordelijk is voor een groot deel van Madonna's hitalbum Ray of Light uit 1998. De 53-jarige zangeres sprak in Venetiƫ verhalen dat ze met Orbit samenwerkt niet tegen.

De nog titelloze plaat wordt de opvolger van Hard Candy uit 2008. Madonna wil met haar nieuwe album ook weer gaan toeren, dat deed ze voor het laatst in 2009. De nieuwe tournee moet grootser dan ooit worden, verklapten ingewijden vorige maand. De afgelopen jaren richtte Madonna zich op het regisseren van commercials en twee films.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren