logo songteksten.net

Eefje de Visser wint Buma NL Award Alternatief met album

Eefje de Visser heeft de Buma NL Award voor Meest Succesvolle Alternatief in de binnengesleept. De prijs werd aan de zangeres overhandigd uitgereikt tijdens de uitzending van De Nieuws BV op NPO Radio 1.

Normaal gesproken worden de Buma NL Awards in TivoliVredenburg Utrecht georganiseerd, maar vanwege de coronamaatregelen was dat niet mogelijk. Met die reden zijn er ook minder prijzen uitgereikt. De focus voor deze editie lag op Meest Succesvolle Album in de categorieën Pop, Hollands, Hip Hop en Alternatief en Meest Succesvolle Single in de categorieën Pop, Hollands en Hip Hop.

De prijs voor Eefje de Visser is de zesde award die deze week is uitgereikt in het kader van de Buma NL Awards. Vrijdag 9 oktober worden de laatste Awards toegekend. Eerder kreeg Frits Spits de Buma NL Industry Award uitgereikt, voor zijn inzet voor Nederlandse artiesten en het Nederlandstalige lied tijdens zijn radiocarrière. Ook onder anderen Suzan & Freek, Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle vielen in de prijzen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren