logo songteksten.net

Roxeanne Hazes wil kindercoach worden

Roxeanne Hazes is van plan haar cv uit te breiden. De 27-jarige zangeres droomt al lang van een carrière als kindercoach en wil die droom gaan najagen.

"Muziek heb ik altijd als uitlaatklep gezien, maar nee. Ik wilde heel graag kinderpsychologe worden", antwoordde ze zaterdag in haar Instagram Stories op de vraag van een volger of ze altijd al muziek wilde maken.

Roxeannes hart ligt nog steeds bij coaching. "Ik ben heel erg gepest als kind. En nu ik zelf moeder ben, is de droom om kindercoach te worden nog groter. Ik heb de perfecte studie al gevonden. Als er straks meer rust is, kan ik die droom gaan verwezenlijken."

Obstakels

Zelf heeft de zangeres ook een therapeut, zei ze tegen een volger die vroeg hoe het met haar gaat. "Voor mij staat de coronaperiode voor rust, het vinden van zelfliefde en groei. Ik zit sinds een paar maandjes in therapie en dat vind ik echt heel erg fijn."

Roxeanne kan daardoor beter met obstakels omgaan, vertelde ze. "En dat waren er een hoop. En sinds die rust heb ik ook weer de liefde voor de muziek teruggevonden. Zo fijn!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren