Henk van der Meijden wil tot 'laatste snik' blijven meedoen

Door ANP, zaterdag 17 oktober 2020 11:23, bron: ANP

Henk van der Meijden wil graag tot zijn "laatste snik" betrokken blijven bij zijn circustheaterbedrijf Stardust. Dochter Elisa neemt langzaam maar zeker het bedrijf over maar helemaal eruit stappen en niets meer te zeggen hebben lijkt hem vreselijk.

"Dat laatste lijkt me moeilijk", zegt de inmiddels 83-jarige Henk in Volkskrant Magazine. "Tot mijn laatste snik zal ik betrokken blijven bij het circus. Niet dat ik in het harnas wil sterven, maar toch... Ik wil gewoon graag tot het laatst bezig blijven, maar goed, Elisa neemt het nu over, dus ik moet haar die vrijheid gaan geven. Ik weet dat ze het kan, zij weet wat het publiek wil, daar geloof ik echt in. Maar dan moet ik echt mijn mond gaan houden"

Qua gezondheid gaat het goed met Henk. "Ik tel mijn zegeningen. Tijd is op mijn leeftijd het kostbaarste bezit in de wereld geworden. Maar ik loop elke dag nog 4 kilometer. Ik heb op mijn 80e een openhartoperatie gehad. (...) Deze week moest ik op controle komen, en bleek mijn hart beter dan ooit. Dus ik kan er weer tegenaan."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren