logo songteksten.net

Timbaland, Guetta en Garrix praten tijdens ADE over muziekleven

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zullen in een speciaal evenement niemand minder dan producer Timbaland en dj's David Guetta en Martin Garrix een exclusieve blik achter de schermen geven van hun eigen leven en dat van de artiesten die een bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde muziekscene.

Het trio gaat in gesprek over de artiesten en opnames die hun muzikale universum vormden toen ze zelf opgroeiden en de gebeurtenissen en persoonlijkheden die hebben bijgedragen aan hun kijk op de wereld. Ook geven ze vast een tipje van de sluier wat betreft hun huidige en toekomstige projecten. Timbaland, Guetta en Garrix bespreken daarnaast onder meer wat ze van elkaar hebben geleerd en wat hen zowel muzikaal als cultureel inspireert.

De sessie is onderdeel van The Evolution of Our Sounds en zal dienen als het slotevenement van ADE Pro. Hoewel ADE Pro eigenlijk het zakelijke platform van het Dance Event is en met name bedoeld is voor professionals, zal de sessie met Timbaland, Guetta en Garrix voor iedereen - dus ook de 'normale festivalgangers' - gratis toegankelijk zijn. Op vrijdag 23 oktober wordt het 's avonds om 21.00 uur via het ADE Online-platform uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren