logo songteksten.net

'Ben Affleck hoopt op een zoontje'

(Novum) - Jennifer Garner en Ben Affleck maakten eind augustus bekend dat ze hun derde kind verwachten. Volgens ingewijden hoopt Ben dat het een jongetje wordt. Zijn vrouw heeft geen voorkeur voor een jongen of meisje. "Zij is enorm blij dat ze weer zwanger is."

Ben en Jennifer zijn al ouders van de 2-jarige Seraphina en de 5-jarige Violet. Seraphina zou blijer zijn met de komst van het broertje of zusje dan haar zus Violet. "Zij wil niets liever dan ook de grote zus zijn", vertelt de bron aan de Amerikaanse editie van Ok! Magazine.

De twee Hollywoodsterren zijn in 2005 met elkaar getrouwd. Affleck en Garner leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film Daredevil in 2003, maar kregen toen geen relatie. Ben verloofde zich daarna met actrice en zangeres Jennifer Lopez. Aan die relatie kwam begin 2004 een einde. Jennifer Garner was eerder getrouwd met acteur Scott Foley.

Het stel is door de komst van de nieuwe baby dolgelukkig. "Het lijkt wel alsof ze pas met elkaar getrouwd zijn", zegt de ingewijde. "Ben is heel erg attent en Jennifer is nog nooit zo gelukkig geweest."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren