logo songteksten.net

Imanuelle Grives (35): ik ben toch veel te jong voor André Hazes

In de nieuwe Beau Monde die woensdag verschijnt blikt Imanuelle Grives terug op haar tijd in de Belgische gevangenis vorige zomer, waar ze vastzat nadat ze op een festival gepakt was voor drugshandel. Ook reageert de actrice op geruchten over een affaire tussen haar en André Hazes.

Na haar arrestatie was Imanuelle ineens wereldnieuws in Nederland. "Mijn grootste angst was ineens werkelijkheid, ik was een mediaschandaal geworden. Maar al die aandacht in de pers heeft me ook veel geleerd over mijn positie als bekende Nederlander", zegt ze.

Het heeft haar wel de ogen geopend, bekent ze. "De grote media-aandacht was zo absurd, dat ik daardoor juist besefte dat het niet persoonlijk was. Het gaat niet over wie ik ben, maar over de naam Imanuelle Grives, die goed scoort op nieuwssites. Clickbait. Dat hielp me om los te laten, om beter met kritiek om te gaan. Maar het was iets wat ik moest leren. Ik moest er volwassen in worden. Beseffen dat wanneer anderen iets over mij zeggen, dat niet per se iets zegt over wie ik ben en waar ik voor sta. Gelukkig had ik veel tijd voor zelfreflectie in de gevangenis."

André Hazes

Tijdens die bewuste mediastorm ging ook het gerucht rond dat Imanuelle in een kleedkamer iets met André Hazes zou hebben gedaan. Volgens de actrice was het best gezellig in de bewuste kleedkamer, maar was het lang niet zo sappig als sommige berichtgeving destijds deed vermoeden. "Ja, André is een leuke gast. En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer... Met nog zes andere mensen erbij, ja! We hebben drankjes gedronken en liedjes gezongen. Meer niet."

De actrice vindt zichzelf ook helemaal niet het type voor de zanger. "Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren